Aqua park Waterland u Solunu se nalazi izvan grada, u ulici 5i Odos, Tagarades 570 01, na 15 minuta od grada Soluna.
Aqua park je odlično mesto za celodnevni provod u najzabavnijem vodenom parku u Evropi. U Waterlandu postoji milion stvari koje treba otkriti i doživeti. Sve atrakcije, bazeni, tobogani i igre su dostupne u zavisnosti od uzrasta. Za decu je Waterland posebno uživanje, mali bazeni, tobogani i zanimacije prilagođene deci, piratsko ostrvo, džungla, bazen sa talasima …Park ima i otvorene i zatvorene tobogane za decu i odrasle, lazy i crazy river, ali i stoni tenis i stoni fudbal…

Bezbednost gostiju je na prvom mestu tako da se na dnevnom nivou sve atrakcije i bazeni pažljivo proveravaju u skladu sa najvišim zdravstvenim i bezbednosnim standardima. Waterland je jedan od najvećih vodenih parkova u Evropi sa površinom od 150.000 m2.
Waterland se otvara oko 1 juna i zatvara negde u septembru u zavisnosti od klimatskih uslova, radno vreme do 15 juna je 10:00-18:00 od 16 juna do 31 avgusta od 10:00-19:00 a od 1 septembra od 10:00 -18:00.

Park ima i zoo vrt gde deca mogu videti kamile, lame, jelene, konje, ponije, nojeve, fazane. Zoo vrt sadrži i farmu ovaca, krava, magaraca, kokošaka, gusaka, paunova, pataka i divljih svinja.

U okviru parka postoje restorani i brza hrana gde možete ručati i piti piće.
Cene ulaznica za odrasle i decu biće objavljene na sajtu, karte možete kupiti preko zvaničnog sajta https://www.waterland.gr ili na blagajni.

Axios Travel organizuje svakodnevni autobuski prevoz iz Beograda i Niša do Soluna.
Polasci za Solun sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00 (peron broj 5), iz Niša u 22.00 (peron broj 10), dok je polazak iz Soluna za Srbiju u 17.00 svakog dana.