Solun, Grčka – Leto je stiglo, a sa sobom donosi priliku za nezaboravno iskustvo u ANEL Honey Park-u! Ovaj park, posvećen ljubiteljima pčela, pruža jedinstvenu kombinaciju edukacije i zabave za decu i odrasle.

Posetioce očekuju edukativne ture koje će ih provesti kroz fascinantan svet pčela. Osim što će imati priliku da saznaju sve o anatomiji, proizvodima i važnoj ulozi pčela u ekosistemu, posetioci će moći da uživaju u izuzetnoj degustaciji ukusnog grčkog meda.
ANEL Honey Park nudi mogućnost obilaska parka, degustacije meda i api terapije. Posetioci će imati priliku da dožive putovanje kroz tradiciju, inspiraciju, obrazovanje i iskustva iz sveta pčela uz stručno vođstvo.

Jedan od najuzbudljivijih delova posete je upravo api terapija. U posebno uređenoj kućici za apiterapiju, posetioci će moći da posmatraju pčele u košnici dok obavljaju svoje svakodnevne zadatke, ležeći i opuštajući se na „krevetima za apiterapiju“ uz zvuk pčelinjeg zujanja i mirise koji dolaze direktno iz košnice.

Takođe, mogu udisati vazduh iz košnice uz pomoć specijalnih maski i uživati u mešavinama biljaka za poboljšanje zdravlja i blagostanja.

Nakon toga, posetioci mogu da se upuste u degustaciju meda, gde će imati priliku da probaju i istraže čak 12 različitih vrsta čistog meda iz Grčke.

Obilazak parka takođe je nezaobilazan deo iskustva. Upoznajte se sa biljkama koje pčele oprašuju i saznajte više o opremi za pčelarstvo.

Za najmlađe posetioce, ANEL Honey Park organizuje praktične aktivnosti sa igrama uloga i ručno izrađenim društvenim igrama.

Aktivnosti:

  • Opuštanje u kućici za apiterapiju
  • Obilazak pčelarskog parka
  • Degustacija pčelinjih proizvoda
  • Priprema sveća od čistog pčelinjeg voska

Posluženje: Tradicionalni slatkiš pasteli i hladni čaj sa biljkama i medom. 🍵

Lokacija: Park udaljen samo 15 minuta od centra Soluna.

Poseta: Cena posete parku odnosno ulaznica je 15 € po osobi. Za više informacija posetite sajt: honeypark.gr