AXIOS TRAVEL je turistička agencija, posebno specijalizovana za usluge drumskog prevoza putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju.

Osnivači agencije su turistički radnici sa višedecenijskim iskustvom u organizovanju prevoza putnika i pružanju svih vidova turističkih usluga. AXIOS TRAVEL poseduje prevozna sredstva najnovije generacije.

Korisnicima naših usluga su na raspolaganju putnička vozila, kombi vozila, minibusevi i turistički autobusi.

Ono na šta smo posebno ponosni je tim ljudi koji čini AXIOS TRAVEL, uzimajući u obzir sve radne pozicije u agenciji.

U pitanju su profesionalci, sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima koje obavljaju i svim potrebnim kvalifikacijama koje njihova radna mesta podrazumevaju.

Ono na čemu godinama posebno radimo je afirmacija Srbije kao turističke destinacije.

U tom smislu smo specijalizovani za organizaciju turističkih putovanja koja u najboljem mogućem svetlu predstavljaju turstičku ponudu Srbije.

Tu pre svega mislimo na poklonička putovanja (obilaske manastira) , vinske i gastronomske ture kao i ture koje podrazumevaju obilazak balkanskih zemalja u okviru kojih Srbija svakako čini nezaobilazni deo.

Posebno treba istaći turističku ponudu Beograda, čijem bogatstvu AXIOS TRAVEL doprinosi organizacijom kvalitetnih aerodromskih transfera i turističkih obilazaka grada i okoline.

Problemi sa kojima se suočava čovečanstvo, a koji su posledica pandemije COVID 19, ne samo da nisu zaobišli nas koji se bavimo turističkim i prevozničkim uslugama, već slobodno možemo reći da smo jedna od najdrastičnije pogodjenih privrednih grana.

Sve što nas očekuje u predstojećim danima će pred nas staviti mnoge izazove, koje ćemo, nadamo se , uspešno zajedno prebroditi.

Trudićemo se da svojim profesionalnim pristupom proces vraćanja života u normalne tokove učinimo bržim, makar u delu koji se odnosi na usluge koje AXIOS TRAVEL pruža.

Daćemo sve od sebe da na dostojanstven način, uz profesionalni pristup i preventivno delovanje, korisnicima naših usluga obezbedimo visok stepen sigurnosti i komoditeta.

AXIOS TRAVEL – dostojni vašeg poverenja